Le Bois du Four

4
Gites.nl logo

Onze vakantiewoning, midden in natuur in rustige omgeving, is speels ingericht met meerdere niveau's. In het verleden was dit de Grange behorende bij het bestaande huis. Wij hebben deze geheel aangepast aan de normen van nu en daarmee een mooie vakantiewoning gerealiseerd. Openslaande deuren naar terras en tuin, waar u heerlijk van de rust kunt genieten. De keuken is modern, met daarin eettafel en voorzien van alle gemakken die bij een keuken horen, zoals oven, afwasmachine en koel-vriescombinatie. Er is een aangename woonkamer, met eettafel en twee luxe banken. Twee badkamers met douche, toilet en wastafel. Slaapvide en slaapkamer met ieder twee een-persoons bedden 90x200cm. Linnengoed ligt voor u klaar, bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.
Geschikt voor 4 personen. Een aangrenzende kamer voor 2 personen met eigen badkamer is bij te boeken. Door de niveauverschillen is deze woning niet geschikt voor mensen die niet mobiel zijn. Indien u geen zin heeft om zelf te koken kan u gebruik maken van de verzorgde diners, Tables d'Hotes zoals in de franse taal zo mooi gezegd wordt.

Boekingsinformatie

Ligging le bois du four

De ligging van "le bois du four" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.