Gîte La Chouette

9
3
Gites.nl logo

Het vakantiehuis dat achter Auberge du Précontent ligt biedt u de mogelijkheid om te genieten van de prachtige, natuurlijke omgeving.
Het huis is van alle gemakken voorzien en het is uitgerust met: een wasmachine, koelkast, verwarming, fornuis met oven, magnetron, satelliet televisie. Verder alle keukengerei dat nodig is voor 3 personen. Tuinmeubels, parasol en BBQ zijn aanwezig. De gîte is geclassificeerd met 3 sterren! ***
Er is een gezellige woonkamer met t.v. en pelletkachel; met open keuken; badkamer met wastafel en douche (nieuw!) en een ruime slaapkamer met een tweepersoon bed, kast en toilettafel. Er is voldoende ruimte voor het bijplaatsen van een derde bed.
Vanuit de woonkamer en vanuit de keuken is een prachtig vrij uitzicht op het dal en de bergen.
Het overdekte terras vóór het vakantiehuis, gereserveerd voor de gasten van het huis, biedt de mogelijkheid om buiten te eten en te ontspannen. De 'huiswei' is beschikbaar voor mens en dier.
NIEUW : ons zwembad, geniet hier van verkoeling en het uitzicht!
Als u zich wilt laten verwennen bent u van harte welkom om het ontbijt, de lunch of het avondeten in de auberge of heerlijk buiten op het terras te nuttigen. Simon zorgt 's middags voor een lekkere lunch en 's avonds, na reservering, een uitgebreid diner. De keuken is sympathiek voor vegetariërs.
Komt u met uw elektrische auto? Ook dan bent u aan het juiste adres. Ons laadstation van 11kW brengt u accu op peil voor uw volgende rit.
Sinds 2016 zijn er twee electrische fietsen (per dagdeel) te huur. Een aantal mooie fietsroutes zijn daarvoor uitgestippeld.
Met vriendelijke groet en graag tot ziens.
Simon en Marjo

Boekingsinformatie

Ligging gîte la chouette

De ligging van "gîte la chouette" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.