Demeure de Thiérache

5.3
8
Gites.nl logo

Vakantiehuis Demeure de Thiérache is een zonnig herenhuis met een grote omheinde binnenplaats en een mooie tuin. Het is een karaktervol huis.
Binnen vindt u rustieke meubels in authentieke kleuren. Het huis ligt helemaal op de begane grond. Er is een comfortabele woonkamer met een bank en een flatscreentv, een internetverbinding met Wifi, en een leeshoek met boeken en een boekenkast, een eetkamer voor 10 personen, 1 keuken, een kamer met een bed van 90 cm en een separaat toilet.
Op de eerste verdieping is een slaapkamer met twee bedden van 90 bij 200 met de mogelijkheid om ze aaneen te schuiven tot tweepersoonsbed, en een tv en een eigen badkamer met een douche, een wc.
Verder is er nog een ruime slaapkamer met 2 bedden van 90 x 200 die ook aaneengeschoven kunnen worden. Hier is een eigen badkamer met bad, wastafel en douche. Ook is er een eigen tv.
Een derde slaapkamer met 2 bedden van 90 x 200 cm en een andere kleine slaapkamer met een bed van 90 x 200 zijn meer geschikt voor kinderen. Ook hier eigen badkamer, wc en tv.
Buiten is er een eigen binnenplaats waar auto's geparkeerd kunnen worden, een groene omsloten ruimte met enkele spelletjes voor kinderen, een pergola met tuinmeubels, een barbecue en zonnebedden, en een garage om fietsen te stallen.
Kleine tot middelgrote huisdieren zijn welkom.

Boekingsinformatie

Ligging demeure de thiérache

De ligging van "demeure de thiérache" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.