Vakantiehuis - Antoniusstrasse 9 | Gronebach

10
6
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 3
Oppervlakte: 140 m2

Beschrijving
Direct gelegen aan het Grönebacher dorpspad en langlauf pad ligt deze vrijstaande, authentieke, vakantiewoning met verrassend veel ruimte. Voor de woning bevindt zich een ruim terras op het zuiden waar je de hele dag van de zon kunt genieten. Vanuit het huis kunnen er mooie wandeltochten worden gemaakt, er liggen mountainbike- en wielrenroutes voor de deur en de pistes van Winterberg bevinden zich op een paar minuten rijden. Sportieve vakantievierders kunnen hier hun hart ophalen!

Over deze accommodatie
Deze huisdiervrije woning bestaat uit drie woonlagen en is geschikt voor 6 personen. Op de begane grond bevindt zich de entree met ruime hal, de keuken, de woonkamer, de eetkamer, een 1- persoonskamer, een badkamer voor mindervaliden gasten en de achteruitgang. Via een vaste trap naar de eerste verdieping bereik je een badkamer met ligbad en twee ruime slaapkamers, waarvan aan één kamer een extra kamer zit waar een kinderbed kan worden geplaatst. Middels de tweede vaste trap kom je op een overloop waar de kinderen kunnen chillen. Ook is hier de vierde slaapkamer met aansluitend een grote badkamer met douche en wastafel te vinden. De woning heeft drie extra toiletten. 

De keuken beschikt over een combi-magnetron, een oven, een toaster, een koelkast met vriesvakje, een filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. De vakantiewoning heeft een parkeerplaats voor de deur. Op verzoek kunnen er fietsen of ski's in de verwarmde berging gestalt worden. De accommodatie beschikt over wifi. De woning is minder geschikt voor lange mensen i.v.m. een aantal verlaagde plafonds. 


Omgeving
Grönebach is een prachtig dorp met mooie vakwerkhuizen. Het onderscheidt zich vooral door zijn fraaie landschap met bosrijke omgeving, de bergen, de dalen, de stuwmeren, de kabbelende beekjes en de vergezichten. 


 

Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis - antoniusstrasse 9 | gronebach

De ligging van "vakantiehuis - antoniusstrasse 9 | gronebach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.