Appartement - Comfort 4 Personen

4
Vakantiepark-winterberg.nl logo

Max. aantal personen : 4 

Aantal slaapkamers   : 1
Aantal badkamers      : 1
Oppervlakte                  : 41 m2
Balkon
/ Terras             : 1 x 6 m2

2-kamer Comfort Appartement
Sfeervolle en moderne gemeubileerde appartementen beschikken over een woon/slaap gedeelte en een gezellige eethoek. De volledig ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien. De woon/slaapkamer is vriendelijk en modern ingericht met o.a. een comfortabele 2 persoonsslaapbank. Daarnaast is er een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed (2x boxspring). De kwaliteit van de slaapbank staat garant voor een heerlijke nachtrust. De gebruiksvriendelijkheid  zorgt er voor dat met slechts een handbeweging uw bed slaapklaar is! Overdag geeft deze omgetoverde bank u het comfort van uw bank thuis. 
Het balkon of terras biedt genoeg ruimte om te genieten van het uitzicht en gezonde frisse lucht. 

Algemeen
In ieder appartement is een nieuwe keuken gerealiseerd, voorzien van moderne apparatuur. De woonkamer is gezellig ingericht met moderne meubelen, een flat screen TV, infraroodverwarming en een USB wandcontactdoos t.b.v. mobiele apparatuur. De luxe, ruime badkamers zijn comfortabel en ingericht met hoogwaardige materialen. De aanwezigheid van balkon/terras met tuinmeubilair, maken het mogelijk buiten te zitten en zo van de prachtige natuur van Hochsauerland te genieten. Voor groepen is er de mogelijkheid meerdere appartementen tegelijk te huren. Een aantal appartementen heeft een oplaadpunt voor de elektrische auto op de parkeerplaats bij het terras. De energie is gratis. Een verlengsnoer (minimaal 10 meter) en een adapter neemt u zelf mee.

Park
In 2015 zijn drie vakantiecomplexen verbouwd tot smaakvol ingerichte appartementen. Ervaar een bijzondere mix van traditionele en gemoedelijke sfeer gecombineerd met modern comfort. Voortreffelijke uitvalbasis met talloze wandel- fiets, mountainbike en wintersportmogelijkheden, vlakbij de pistes. Tijdens de openingstijden is er een persoonlijk welkom door de aanwezigheid van onze receptionisten in het park. 

Ligging
De luxueuze vakantiewoningen zijn ondergebracht in drie gebouwen met elk circa 10 ruime appartementen. De gebouwen liggen in het sportactiviteitengebied van Winterberg. De Skikarussell Winterberg, het Erlebnispark en het Bikepark liggen op slechts 7 minuten loopafstand en het gezellige centrum van Winterberg bereikt u in 10 minuten.

Service

  • Uw bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

  • Gratis gebruik van Wifi, skiberging, parkeerplaatsen, water en elektriciteit zijn inbegrepen.

  • Er bestaat de mogelijkheid ter plaatse broodjesservice en/of ontbijt bij te boeken.

  • Bovendien kunnen wij er voor zorgen dat er handdoekenpakketten en keukenlinnen op u liggen te wachten.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - comfort 4 personen

De ligging van "appartement - comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.