Vakantiehuis- Bergfreiheit 48 | Silbach

8.6
12
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 12
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 2
Opp: 190 m2

Beschrijving
 
Een ideale locatie voor groepen, grote families of vrienden. Vakantie vieren onder een dak. Deze accommodatie biedt een grote ruime keuken met twee vaatwassers, tevens is er een kleine eethoek. De woonkamer heeft een grote eethoek voor een gezellig samenzijn, bij de haard. Er zijn 5 slaapkamers met 4 tweepersoonsbedden, een ervan is een hemelbed en 2  stapelbedden. Een babybedje en kinderstoel is beschikbaar.  De twee moderne badkamers hebben totaal 3 douches, en een bad. Er zijn 3 breedbeeld tv een wasmachine en droger.

Over deze accommodatie
Een huisdier is welkom. De garage biedt plek voor motoren. Ski's en fietsen kunnen in een aparte kelder geparkeerd worden. Er zijn twee parkeerplaatsen. De tuin is heerlijk om te genieten, met diverse zitjes. Een grill en sauna is beschikbaar. 

Omgeving
Winterberg - Silbach is ideaal gesitueerd om te wandelen, fietsen en veel meer. De afstand tot het skigebied van Winterberg bedraagt ongeveer 8 km. De wandelroutes starten zo ongeveer voor de deur van het appartement. Der Rothaarsteig nodigt uit voor lange wandeltochten. Dit kan ook onder leiding van een gids. Informeer hiervoor bij de VVV in Silbach. Er zijn diverse restaurants aanwezig. Op slechts een paar autominuten afstand is Winterberg te vinden met een uitgebreid aanbod van winkels, boetiekjes en restaurants. De gratis bus brengt u snel naar het centrum van Winterberg toe. In de directe omgeving zijn veel vrijetijdsactiviteiten te vinden, bijvoorbeeld zwemmen, zeilen en nog veel meer. Een treinstation is op 200 meter te vinden, op 150 meter de bushalte. 


Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis- bergfreiheit 48 | silbach

De ligging van "vakantiehuis- bergfreiheit 48 | silbach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.