Vakantiehuis Heideoase - Auf der Heide 26-S | Niedersfeld

8.4
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 60 m2

Beschrijving
Een sfeervol, compleet gerenoveerde vakantiewoning in Niedersfeld. Alle comfort en sfeervolle inrichting is aanwezig voor een geslaagde vakantie. De woonkamer is voorzien van een Flatscreen-TV met Dvd-speler.  De open keuken is voorzien van een grote koelkast met vriesvak, toaster, waterkoker, Filterkoffie apparaat, magnetron en oven. Er zijn twee slaapkamers; een met een stapelbed en een met een 2-persoonsbed. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.
Vanuit de woonkamer stapt u het zonnige terras op, met aansluitend een grote tuin. En wat een uitzicht heeft u vanaf het terras. Dat wordt genieten na een lange vakantiedag!

Over de accommodatie
Voor de deur parkeert u de auto. Een berging is aanwezig voor het opbergen van uw (ski)-spullen.

Omgeving
Gelegen rondom prachtige natuur,  je pakt de fiets om de uitdagende mountainbike parcoursen te nemen, loopt zo naar de Hillebachsee waar je kunt waterskiën, wakeboarden, surfen, waterfietsen huren, zwemmen, tafeltennissen, volleyballen en nog veel meer. Het is 's winters een walhalla voor iedereen die van sneeuw houdt: langlaufen, sleetje rijden (slee is aanwezig), skiën in Niedersfeld of het prachtige en sneeuw zekere Winterberg
(10 minuten rijden en je staat op prachtige pistes) of wandelen op de prachtige Hochheide.


Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis heideoase - auf der heide 26-s | niedersfeld

De ligging van "vakantiehuis heideoase - auf der heide 26-s | niedersfeld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.