Vakantiehuis Neuastenberg

10
8
Groepen.nl logo

Vakantie vieren in een adembenemende atmosfeer? Een waanzinnig mooi uitzicht over het skigebied? Hier is het mogelijk! 

Een groepsaccommodatie in Duitsland met houtkachel


Er is ruimte voor 8 personen. Er is 1 slaapkamer met 2x tweepersoonsbedden en een slaapkamer met stapelbed. In één van de tweepersoonskamers is nog een slaapbank aanwezig. De keuken is nieuw ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser, toaster, magnetron, koelkast, vriezer, oven, koffieapparaat en waterkoker. In de badkamer is een douche, wc, wastafel en bad te vinden. In een aparte badkamer met alleen toilet is een wasmachine en droger te vinden. In de woonkamer staat een grote eettafel met houtkachel (hout zelf meenemen). In de zomer is het aangrenzende terras met tuin een plek om te genieten. Wifi is in het gehele huis beschikbaar. In de tuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen. De aanwezige bbq kun je gebruiken. Op het terras is het heerlijk vertoeven, zowel overdag als 's avonds. 

Samen op skivakantie


 De groepsaccommodatie is rustig gelegen bij skigebied Postwiese in Neuastenberg. Winterberg is op 4 kilometer bereikbaar. In Neuastenberg zijn er enkele restaurants en een bakkerij te vinden.
 
 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Neuastenberg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis neuastenberg

De ligging van "vakantiehuis neuastenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.