Groepsaccommodatie Neuastenberg

10
8
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie ligt in een rustige omgeving aan de voet van de Rothaarpistes. Geen gedoe met drukke skibussen of sjouwen van alle spullen.. want de toegang tot Skigebied Potwiese ligt tegenover. Is dat niet ideaal? Deze accommodatie is geheel gerenoveerd en met oog voor detail ingericht. 

Groepsaccommodatie in Duitsland met sauna


De grote woonkamer heeft een gezellige zithoek met haard. Hier kun je heerlijk opwarmen na een dagje skiën. Aangrenzend is een eethoek te vinden in de compleet uitgeruste keuken. Voor ontspanning en goede nachtrust zijn er 4 slaapkamers, allen met tweepersoonsbedden en eentje met een stapelbed. In totaal zijn er twee badkamers. De inpandige sauna (tegen meerprijs te gebruiken) versterkt het relax-gevoel nog meer. Er is een wasmachine en droger en een ruimte om fietsen en skispullen op te bergen. 

Samen de pistes af 


Zowel in de zomer als winter biedt deze accommodatie een grandioos uitzicht op de Kahlen Asten en het heuvelachtige landschap. Er zijn volop mogelijkheden om te ontspannen en in te spannen. Winterberg is op 4 kilometer bereikbaar. In Neuastenberg zijn er enkele restaurants en een bakkerij te vinden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Neuastenberg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie neuastenberg

De ligging van "groepsaccommodatie neuastenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.