Groepsaccommodatie Medebach-Küstelberg

10
22
Groepen.nl logo

Ga op ontdekking en beleef een heerlijke tijd over de grens bij deze groepsaccommodatie in Küstelberg. Wandelen of fietsen door de omgeving, talloze dorpjes en smullen van de plaatselijke lekkernijen. Duitsland is zeker een bezoek waard.

Een groepsaccommodatie in Duitsland met speelveld


Deze groepsaccommodatie is geschikt voor het verblijf van 22 personen en ligt in de plaats Küstelberg en ligt 12 kilometer van de wintersportplaats Winterberg vandaan. De groepsaccommodatie heeft een woonkamer is voorzien van comfortabele banken en stoelen. Er is een grote professionele keuken. Naast de keuken vind je de bar met gemeenschappelijke ruimte waar je met elkaar kunt eten en ontbijten. Het huis beschikt over 11 slaapkamers en hebben een eigen badkamer. De slaapkamer voor mindervalide heeft een aangepaste badkamer en bevindt zich op de begane grond. Buiten heb je terras, speelveld en speeltoestellen voor de kinderen.

Vier samen je winter- en zomervakantie in de bergen


Küstelberg ligt in het noordelijke gedeelte van het Rothaargebergte en is onderdeel van de gemeente Medebach.  De dorpskern bij de kerk ligt op 666m hoogte. De Schlossberg, met de gelijknamige skipiste, ligt 1 km van Küstelberg. Grotere skigebieden liggen bij het zeer bekende Winterberg (12 km) en Willingen (20 km). Küstelberg is hiermee een geschikte plaats om je winter- en zomervakantie te vieren. In de omgeving van Winterberg zijn veel mogelijkheden voor zowel een actieve als een relaxte vakantie voor gezinnen of hele families. In Medebach en Winterberg (allebei op ca. 10-12km) kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Duitsland


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie medebach-küstelberg

De ligging van "groepsaccommodatie medebach-küstelberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.