Vakantiehuis Medebach-Küstelberg

9.3
22
Groepen.nl logo

Een groepsaccommodatie in Duitsland met speelveld


Deze modern ingerichte groepsaccommodatie is geschikt voor 22 personen en ligt in de plaats Küstelberg. De groepsaccommodatie heeft een woonkamer met een eet-en zitgedeelte. Er is een grote professionele keuken waarin met elkaar gekookt kan worden. Het huis beschikt over 6 tweepersoonsslaapkamers, 2 driepersoonskamers en 1 familiekamer voor 4 personen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht over Sauerland. Buiten heb je terras, speelveld en speeltoestellen voor de kinderen.

Maak samen diverse wandeltochten door de bergen 


De dorpskern bij de kerk ligt op 666m hoogte. De Schlossberg, met de gelijknamige skipiste, ligt 1 km van Küstelberg. Grotere skigebieden liggen bij het zeer bekende Winterberg (12 km) en Willingen (20 km). Küstelberg is hiermee een geschikte plaats om je winter- en zomervakantie te vieren. In de omgeving van Winterberg zijn veel mogelijkheden voor zowel een actieve als een relaxte vakantie voor gezinnen of hele families. In Medebach en Winterberg (allebei op ca. 10-12km) kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen.

Weekendje weg in Duitsland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Duitsland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis medebach-küstelberg

De ligging van "vakantiehuis medebach-küstelberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.