Vakantiehuis - An der Höhe 10 | Langewiese

9
6
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Opp.: 80 m2


Beschrijving
Sfeervol, rustig en veel privacy. Deze vakantiewoning in Langewiese heeft een prachtige uitzicht op de bergen. Er is volop ruimte om te wandelen, te fietsen en gewoon simpelweg plezier te maken. Nog meer is er te doen in Winterberg. Met een kleine 15 minuten staat u in het centrum.  Fijn om te winkelen bij de leuke boetiekjes of te eten bij de gezellige eetgelegenheden.

Over deze accommodatie
In de woonkamer staat een Smart TV met Nederlandse zenders. De keuken heeft een combi-magnetron, een toaster, een vaatwasser, een koelkast met een vriesvakje, een filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Er zijn drie slaapkamers met in totaal twee éénpersoonsbedden, één tweepersoonsbed en een stapelbed. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet. Ook is er nog een extra toilet in de woning. Tot slot is er nog een tuin met een terras. Uiteraard is er WiFi.

Parkeren kan bij het huis op de oprit. Uw skispullen kunnen opgeslagen worden in de voorhal van de woning. 

Omgeving
Het vakantiehuis ligt in het dorp Langewiese in Winterberg. Geniet van de schone berglucht: het dorp is officieel een luchtkuuroord. Trek de schoenen uit en ontdek het blotevoetenpad. Of verken de duidelijk aangegeven fiets- en wandelpaden in de omgeving. De hellingen in Langewiese zijn licht, terwijl u toch op hoogte over het Sauerland uitkijkt. Minder dan 50 meter verderop is de Rothaarsteig, het bekendste wandelpad in de omgeving. 154 Kilometers lang, kronkelend door de bossen en over de hellingen van het Rothaargebergte. Op 15 minuten rijden is de Hillebachsee. Dit bergmeer is ideaal om een dagje ontspannen door te brengen. Ga zwemmen, vissen, waterskiën, waterfietsen of zonnebaden in de ligweide. 

Ook voor winterpret bent u hier aan het goede adres. Het skigebied Glückauf Langewiese heeft twee sleepliften, een lopende band, vier afdalingen, een verlichte piste, skischool en skiverhuur. Ideaal voor gezinnen, beginners en minder ervaren skiërs. Langlaufgebied Langewiese biedt zo'n 40 kilometers aan loipes, uiteenlopend van ontspannen tot sportieve routes. Met de auto bent u binnen 7 minuten in Winterberg, voor bijvoorbeeld de Winterberg ski arena, de Erlebnisberg Kappe en het bikepark.



Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis - an der höhe 10 | langewiese

De ligging van "vakantiehuis - an der höhe 10 | langewiese" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.