Vakantiehuis - Lenneweg 7 | Langewiese

8.9
6
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte:  120 m2

Beschrijving

Voel je direct thuis in deze kindvriendelijke vakantiewoning. Op de begane grond is de gezellige woon- en eetkamer, voorzien van satelliet-tv, blue ray-speler en hifi-systeem. Er is gratis wifi. Op koude winterdagen kun je het je gemakkelijk maken op de ruime bank met loungegedeelte bij de open haard. De keuken is modern uitgerust met een magnetron, oven, vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, vriezer, en volautomatische koffiemachine, evenals een filtermachine, waterkoker, broodrooster, raclette-grill en een Pizzadom: een pizza-oventje om kleine pizza's in te bakken. Tevens is er op de begane grond een berging met wasmachine, droger en stofzuiger en een gastentoilet met badmeubel. Op de bovenverdieping zijn de drie slaapkamers en badkamer. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, een grote kledingkast en tv. Op een van deze slaapkamers staat een babybedje. Daarnaast is er een derde kamer met 2x een eenpersoonsbed. Tevens een commode met aankleedkussen. De ruime badkamer met vloerverwarming is voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel, toilet en haardroger. Voor de zeer kleine gasten is gezorgd: een reiswieg, kinderstoel, flessenwarmer en kinderwagen (ook met babyzitje) zijn beschikbaar. 


Over deze accommodatie
De rustige ligging en de ruime tuin met groot zonneterras nodigen uit om te ontspannen, ravotten en spelen. Of het nu gaat om wandelen, skeeleren, fietsen, alles is mogelijk direct voor de deur. Fietsen en andere sportartikelen kunnen droog gestald worden onder de carport. Parkeren kan onder de carport en op de parkeerplaats bij het huis. 


Omgeving
Het vakantiehuis ligt in het dorp Langewiese in Winterberg. Geniet van de schone berglucht: het dorp is officieel een luchtkuuroord. Trek de schoenen uit en ontdek het blotenvoetenpad. Of verken de duidelijk aangegeven fiets- en wandelpaden in de omgeving. De hellingen in Langewiese zijn licht, terwijl u toch op hoogte over het Sauerland uitkijkt. Minder dan 50 meter verderop is de Rothaarsteig, het bekendste wandelpad in de omgeving. 154 Kilometers lang, kronkelend door de bossen en over de hellingen van het Rothaargebergte. Op 15 minuten rijden is de Hillebachsee. Dit bergmeer is ideaal om een dagje ontspannen door te brengen. Ga zwemmen, vissen, waterskiën, waterfietsen of zonnebaden in de ligweide. 

Ook voor winterpret bent u hier aan het goede adres. Het skigebied Glückauf Langewiese heeft twee sleepliften, een lopende band, vier afdalingen, een verlichte piste, skischool en skiverhuur. Ideaal voor gezinnen, beginners en minder ervaren skiërs. Langlaufgebied Langewiese biedt zo'n 40 kilometers aan loipes, uiteenlopend van ontspannen tot sportieve routes. Met de auto bent u binnen 7 minuten in Winterberg, voor bijvoorbeeld de Winterberg ski arena, de Erlebnisberg Kappe en het bikepark. 





Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis - lenneweg 7 | langewiese

De ligging van "vakantiehuis - lenneweg 7 | langewiese" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.