Vakantiehuis Zur Alten Ohre 32-S | Langewiese

8.6
6
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Oppervlakte:  85  m2

Beschrijving
Bent u op zoek naar ontspanning en een aangename sfeer? Ons onlangs gerenoveerde huisje ligt in het dorp Langewiese. Het vakantiehuis ligt in buitenwijk (een doodlopende straat) met een mooi, vrij uitzicht op de omgeving. U vindt op de begane grond: een mooie grote woon / eetkamer met open haard, eettafel voor 6 en aansluitend een terras, een flatscreen-tv, radio en een dvd-speler. Er is een volledig uitgeruste keuken, met o.a. een koelkast / vriezer, magnetron, gasfornuis en een koffiepad machine. Een slaapkamer met king-size bed en een badkamer met douche, toilet en wastafel voltooien de benedenverdieping. Boven zijn er 2 slaapkamers met 140 brede bedden en een badkamer met wastafel en toilet. In de grote slaapkamer is er een extra bank, welke u in staat stelt om u soms terug te trekken. Een extra toilet met fonteintje is hier beschikbaar.

Over deze accommodatie
Een vrijstaand huis, gelegen in een rustige zijstraat (doodlopende) in Langewiese.

Omgeving
Een prachtig uitzicht op de omliggende bergen tot aan de Kahler Asten. Wandel- en fietsroutes starten direct voor de deur. In de winter heeft Langewiese een klein skigebied (voornamelijk natuurlijke sneeuw) en een langlaufgebied. 


Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis zur alten ohre 32-s | langewiese

De ligging van "vakantiehuis zur alten ohre 32-s | langewiese" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.