Groepsaccommodatie Brilon

9.1
36
Groepen.nl logo

Gelegen in het Sauerland, aan een bosrand, op nog geen 300 km afstand van Utrecht. Ruim 10 km ten noorden van Willingen en is uitermate geschikt voor families en vriendengroepen met een grootte tot max. 36 personen. Vanuit de groepsaccommodatie wandel je zo de bossen in of je kunt de vele wandel- (Rothaarstieg), fiets- en/of mountainbikeroutes volgen. De eigenaar komt uit Nederland.

Een groepsaccommodatie in Duitsland met veel speelvoorzieningen

Je komt binnen in een woonkamer met typisch Duitse "gemütlichkeit", zelfs een bar met professionele tap (optioneel) is aanwezig. Op de flatscreen t.v. kun je gewoon de Nederlandse zenders bekijken, dvd en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Draadloos internet is in de hele groepsaccommodatie aanwezig. De aangrenzende keuken is van alle gemakken voorzien. De groepsaccommodatie is rookvrij. De 10 tweepersoons slaapkamers (te bereiken per trap) beschikken over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder zijn er nog 4 familiekamers waar 4 personen kunnen slapen eveneens met eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van tv, zitje en voldoende kastruimte. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens, het enige wat je mee moet nemen is een lakenset bestaand uit onderlaken, hoeslaken en sloop. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in en rondom de accommodatie. Er zijn spellen aanwezig zo ook een tafeltennistafel, tafelvoetbal en dartborden. Achter het huis in het bos bevindt zich een openbare speeltuin. Je hebt de beschikking over een groot terras naast de groepsaccommodatie en een grote tuin achter de accommodatie.

Ontdek samen de afwisselende omgeving 

Brilon/Gudenhagen ligt in het heuvelachtige Sauerland op 10 km afstand van Willingen; bekend om zijn skipistes, skischans, wild- en freizeitpark, zomer rodelbaan, lagunen bad, midgetgolfbaan, glasblazerij, etc. Direct vanuit de accommodatie kun je langlaufen en er lopen div. wandelroutes en fietsroutes (Rothaarstieg) de mooie natuur in. In de directe omgeving kun je golfen (Brilon), is een wald freibad, het thermenlandschap Aqua in Olsberg of wat dacht je van boogschieten of met een boswachter de schitterende natuur ontdekken? De Diemelsee waar een strand is, bevindt zich op 12 km afstand waar in de zomer diverse watersporten te beoefenen zijn.

Weekendje weg in Duitsland? Bekijk ook de andere vakantiehuizen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie brilon

De ligging van "groepsaccommodatie brilon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.