Groepsaccommodatie Altastenberg

10
17
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is ideaal om samen met vrienden of familie te genieten van een vakantie, maar wel met de privacy van een eigen accommodatie. De accommodatie bestaat uit twee appartementen en liggen boven elkaar. De woningen zijn onderling niet bereikbaar. Beide appartement zijn moderne, nieuwe appartementen voorzien van alle comfort en gemak. 

Een groepsaccommodatie bij Winterberg met open haard 


Beide woningen beschikken over een woonkamer met breedbeeld TV, keuken, eethoek en slaapbank. Er is een open haard, waar het heerlijk rondom toeven is. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig zicht op een rustig deel van Altastenberg. De keuken biedt alle comfort, zoals een koelkast, vaatwasser, oven en uiteraard een koffiepadmachine en waterkoker. In totaal zijn er 5 slaapkamers: 3 op de begane grond en 2 op de eerste verdieping. Twee slaapkamers hebben een groot, luxe boxspringbed voor 2 personen, twee slaapkamers hebben een stapelbed met onderschuifbed en op een vijfde slaapkamer is een tweepersoonsbed met een 3e bed beschikbaar. De bank tover je gemakkelijk om naar een slaapbank. Er zijn twee babybedjes aanwezig. De badkamers zijn uitgerust met douche en toilet en wastafel, in de tweede badkamer is een bad. Op het balkon is het heerlijk genieten van de zomer- of winterzon. 

Samen op wintersport 


Het dorpje Altastenberg ligt op enkele kilometers van Winterberg. In Winterberg is een groot aanbod van winkels en horeca te vinden. In Altastenberg zijn diverse restaurants te vinden, een modehuis en skiverhuur. Altastenberg grenst direct aan het skigebied en is hoog gelegen. Daardoor is er al snel sneeuwzekerheid. Er zijn 17 geprepareerde pistes en een groot aanbod van langlaufloipes. Het is slechts een paar honderd meter naar de nabijgelegen skigebieden complex bekend als de Skiliftkarussell Winterberg. Meteen bij de ingang van het dorp zijn er skiliften, een langlaufen trail (Loipe) en een skischans (de Westfalenschanze). De zogenaamde Sahnehang hellingen worden gebruikt in de winter door skiërs, snowboarders en rodelaars. Ook in de zomer, het dorp is populair omdat het andere sport- en recreatiefaciliteiten biedt. De omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Altastenberg ligt aan de Rothaarsteig lange afstand wandelroute die over de Kahler Asten loopt. Mountainbikers komen aan hun trekken op de kilometer lange routes met verschillende moeilijkheidsniveaus.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Altastenberg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie altastenberg

De ligging van "groepsaccommodatie altastenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.