Groepsaccommodatie Altastenberg

10
10
Groepen.nl logo

Een groepsaccommodatie bij Winterberg met fantastisch uitzicht

Compleet gerenoveerde groepsaccommodatie voor 10 personen op de begane grond. De keuken is compleet ingericht en van alle faciliteiten voorzien. De ruime woonkamer geeft een fantastische zicht op een rustige straat van Altastenberg. Er zijn 3 slaapkamers: een kamer met een tweepersoons boxspringbed en een babybed, een kamer met een twee persoons boxspringbed en een eenpersoonsbed en de derde kamer met een stapelbed en onderschuifbed. In de woonkamer is plek voor 2 personen op de slaapbank. De badkamer is nieuw ingericht met bad, douche, wastafel en wc. Er is een tweede badkamer met douche en wastafel. Er is een berging voor het opbergen van skispullen en fietsen. In een gemeenschappelijke ruimte is een wasmachine en droger te gebruiken. 

Samen skiën in Winterberg 


Het dorpje Altastenberg ligt op enkele kilometers van Winterberg. In Winterberg is een groot aanbod van winkels en horeca te vinden. In Altastenberg zijn diverse restaurants te vinden, een modehuis en skiverhuur. Altastenberg grenst direct aan het skigebied en is hoog gelegen. Daardoor is er al snel sneeuwzekerheid. Er zijn 17 geprepareerde pistes en een groot aanbod van langlaufloipes.Het is slechts een paar honderd meter naar de nabijgelegen skigebieden complex bekend als de Skiliftkarussell Winterberg. Meteen bij de ingang van het dorp zijn er skiliften, een langlaufen trail (Loipe) en een skischans (de Westfalenschanze). De zogenaamde Sahnehang hellingen worden gebruikt in de winter door skiërs, snowboarders en rodelaars. Ook in de zomer, het dorp is populair omdat het andere sport- en recreatiefaciliteiten biedt. De omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Altastenberg ligt aan de Rothaarsteig lange afstand wandelroute die over de Kahler Asten loopt. Mountainbikers komen aan hun trekken op de kilometer lange routes met verschillende moeilijkheidsniveaus.

 Bekijk de andere groepsaccommodaties in Neuastenberg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie altastenberg

De ligging van "groepsaccommodatie altastenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.