Safaritent Genoveva

6
Rcn.nl logo

Geniet van een heerlijke vakantie, in deze stijlvolle glampingaccommodatie. Deze luxe safaritent voor 6 personen is van alle gemakken voorzien zodat je echt kan genieten in de Eifel. De safaritent is ideaal voor gezinnen met kinderen.


 


Keuken


De safaritent heeft een basic open keuken met gezellige buiten bar aan de veranda zijde, met daarin een waterkoker, een koelkast met vriesvak, een filter koffiezetapparaat, een 4-pits gaskookplaat en een magnetron. Ook staat er een tafel met 6 stoelen.


 


Woonkamer


De safaritent beschikt over een loungebank op de veranda en een grote eettafel in de woonkamer. De sfeervolle living met open keuken geeft een ruim gevoel waar alles aanwezig is.


 


Slaapkamer


In de safaritent bevinden zich 3 slaapruimtes. Eén met een tweepersoonsbed, een kamer met stapelbed en een kamer met twee éénpersoonsbedden, inclusief comfortabele matrassen, dekbedden en kussens.


 


Badkamer


De safaritent beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.


 


Buiten


Safaritent Eltz heeft een eigen veranda met meubilair en een droogrek. De auto dient bij de safaritent geparkeerd te worden.


 


Internet


Je kunt gebruik maken van de gratis Wi-Fi.


 


Overig


Huisdieren zijn (tegen betaling) welkom in een beperkt aantal accommodaties van dit type. Safaritent nummer 26 is op een kindvriendelijke locatie gelegen, nummer 80 heeft door de hoger gelegen veranda een prachtig uitzicht over het meer.


 


NB: de foto's zijn sfeerbeelden en kunnen afwijken van de werkelijkheid

Boekingsinformatie