Natuurhuisje in Merschbach

3
Natuurhuisje.nl logo

Dit is een modern appartement in Merschbach, niet ver van de Moezel. Dit huis beschikt over een tweepersoonsbed en een tweepersoonsslaapbank. Dat maakt de woning ideaal voor stellen of een klein gezin. Met de speeltoestellen en de zandbak is de woning erg geschikt voor kinderen. Hier in het Drohndal ademt men de zuiverste lucht van Duitsland en vind je prachtige landschappen. Een kleine greep uit de bezienswaardigheden zijn het 'Romeinse wijnschip' in Neumagen-Dhron (16 km), de edelsteen- en garnizoenstad Idar-Oberstein (35 km) en natuurlijk Trier (42 km). Dat is de oudste stad van Duitsland: het staat bekend om de vele overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals de Porta Nigra, de Keizersthermen, het Amphiteater en de Dom. Het appartementencomplex, waarin dit en nog andere appartementen zich bevinden (DE-54426-04 en DE-54426-06, DE-54426-07,DE-54426-14), beschikt over een groot zonneterras.

Bijzonderheden natuurhuisje in merschbach

open keuken op de 1e etage: fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat(pads),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in merschbach

De ligging van "natuurhuisje in merschbach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.