Natuurhuisje in Merschbach

3
Natuurhuisje.nl logo

In het idyllische dorpje Mersbach ligt dit appartement. Het bevindt zich op de 1e etage van een prachtige villa. Het heeft een open keuken en een ruime woonkamer. De inrichting is netjes en modern. Het huis heeft een tweepersoonsbed en een tweepersoonsslaapbank: ideaal voor een stel of een klein gezin. In de omgeving vind je het schilderachtige plaatsje Merschbach, dat in het Drohndal ligt. Je komt hier adembenemende landschappen tegen. Andere leuke bezienswaardigheden zijn het Romeinse wijnschip en Trier. Dat is de oudste stad van Duitsland en staat bekend om de vele overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals de Porta Nigra, de Keizersthermen, het Amphiteater en de Dom. Ook heeft het appartement een groot zonneterras waar je heerlijk kunt ontspannen. Verder heeft het een grote tuin waar je kunt barbecueën. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is.

Bijzonderheden natuurhuisje in merschbach

open keuken op de 1e etage: fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in merschbach

De ligging van "natuurhuisje in merschbach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.