Natuurhuisje in Merschbach

3
Natuurhuisje.nl logo

Deze goed uitgeruste woning in Merschbach, een pittoresk dorpje in de Hunsrück, beschikt over een woon/slaapkamer. Ideaal voor een klein gezin of koppel. Het appartementenhuis beschikt over een groot zonneterras. Het romantische Drohndal heeft prachtige natuurlandschappen. In de buurt vind je de bezienswaardigheden het 'Romeinse wijnschip' in Neumagen-Dhron (16 km), de edelsteen- en garnizoensstad Idar-Oberstein (35 km) en natuurlijk Trier (42 km), bekend om de overblijfselen uit de Romeinse tijd zoals de Porta Nigra en de Keizersthermen. Om de Moezel vanaf het water te ervaren kan je een rondvaart maken met de historische replica van het Romeinse wijnschip. De woning is ook geschikt voor kinderen, er is een kinderstoel en -bed aanwezig op aanvraag.

Bijzonderheden natuurhuisje in merschbach

open keuken op de 2e etage: eettafel,, waterkoker,, fornuis(keramisch),, espresso apparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in merschbach

De ligging van "natuurhuisje in merschbach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.