Groepsaccommodatie Emmerich am Rhein

9.7
10
Groepen.nl logo

Vanwege Corona nu tijdelijk te huur voor maximaal 10 personen (alleen meer personen mogelijk (maximaal 19) indien je een familiegroep in rechte lijn bent bent).
Deze groepsaccommodatie ligt aan de rand van het dorpje Elten net over de grens in Duitsland. Deze vakantiewoning is voorzien van vloerverwarming, een kinderspeelhoek en een open keuken die gezellig aan het verblijf grenst. Op de begane grond is een slaapkamer met badkamer (aangepast voor gasten met een beperking) Op de eerste verdieping zijn er 5 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. 

Een groepsaccommodatie in Duitsland met hottub

Buiten is er veel plek voor jong en oud, een groot terras met bbq, In het blikveld van het terras ligt het speelveldje met trampoline, 2 goals, een nestschommel en 2 picknicktafels. Daarnaast is er voldoende verharding waar met onze 4 skelters gereden kan worden. Er is nog een tafeltennistafel en mogelijkheid voor een kampvuur. De sauna is per dagdeel bij te huren en wordt gestookt met hout. Er is ook een Hottub die je per dag kunt huren.

Ontdek samen de afwisselende omgeving 

In de omgeving is zeer veel mogelijk; vissen, zwemmen, varen, wellness, musea. Dierentuinen en pretparken zijn vanuit de groepsaccommodatie goed te bereiken zowel in Duitsland als in Nederland.Wandel-en fietsroutes zijn er in onze omgeving genoeg, de informatie ligt bij ons in de accommodatie.



Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Duitsland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie emmerich am rhein

De ligging van "groepsaccommodatie emmerich am rhein" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.