Ferienbungalow Willingen-Winterberg

5
Bungalow.Net logo

Vlakbij Winterberg! Rustig gelegen halfvrijstaande bungalow gelegen tegen een zuidhelling met eigen tuin. Deze bungalow met prachtig uitzicht over het bergachtige 'Rothaargebergte'gebied ligt aan de rand van het dorpje Düdinghausen in de nabijheid van de bekende wintersportgebieden Winterberg en Willingen. Kenmerkend voor deze streek is het bergachtige landschap met zijn uitgestrekte bossen met de prachtige wandel-en fietsroutes, kronkelende riviertjes, gezellige kleine dorpjes met vakwerkwoningen.





Een familie-vriendelijke ski-lift met een lengte van 150 meter en een Langlauf parcours zijn te vinden op de locatie, op een afstand van ongeveer 500 meter te voet.

Verder zijn er nog een paar kilometer aan wandelpaden en de mogelijkheid voor het wandelen in diepe sneeuw met speciale sneeuwschoenen, die ter plaatse geleend kunnen worden.

Meer skiliften bevinden zich op ongeveer 5-10 km, in Usseln, Willingen of Winterberg.

Tevens zijn daar ook nog andere mogelijkheden, zoals een ijsbaan of thermische spa met buitenzwembad, sauna, etc.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ferienbungalow willingen-winterberg

De ligging van "ferienbungalow willingen-winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.