Europapark C7 2-4p

4
Bungalow.Net logo

Het vakantiepark in Husen ligt in het Altenaudal, dat omsloten wordt door het bosrijke Teutoburgerwald, het natuurgebied het Eggegebirge, en het toeristisch aantrekkelijke Sauerland. Het ruim opgezette park ligt op een zuidhelling en bestaat uit geschakelde stenen bungalows. Dankzij de ligging, de ruimte en de beplanting kunt u genieten van veel privacy. Het park is autovrij en heeft twee parkeerterreinen. Uw woning ligt daar maar 25 meter vandaan.

In het centrumgebouw van het park vindt u de receptie, een wasserette en het café-restaurant waar voor weinig geld lekker kan worden gegeten. Het vakantiepark heeft een ruim opgezet speel-, voetbal- en volleybalveld, en van een midgetgolfbaan. Voor de kleintjes is er een apart speeltuintje. Ook zijn er een tafeltennistafel en een voetbalspel.

Het park heeft geen zwembad, omdat er op 2 km afstand in het dorp Atteln een prachtig, verwarmd en chloorvrij(!)  natuurbad aanwezig is met een apart diep-, ondiep- en kleuterbad. Via een kortere wandelroute is het natuurbad eenvoudig bereikbaar.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging europapark c7 2-4p

De ligging van "europapark c7 2-4p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.