Natuurhuisje in Attendorn

5
Natuurhuisje.nl logo

Dit modern ingerichte appartement met een royale indeling en een panoramisch uitzicht ligt in Sauerland. De huisdiervriendelijke woning heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin. Buiten geniet je van het zwembad, het grote gazon met een trampoline of de kinderspeeltuin. Het huis is rustig gelegen aan de rand van het dorp, op ongeveer 8 km van de Hanzestad Attendorn aan de Biggesee. Op diverse, goede bewegwijzerde wandelpaden komt iedereen aan zijn trekken. Ook voor fietsers biedt het Sauerland een perfecte infrastructuur, en voor alle waterratten is de Biggesee een paradijs. Het aanbod varieert van een boottocht, roeien, surfen, vissen, zeilen, duiken tot zwemmen. In de winter zorgt het nabijgelegen skigebied Ople-Fahlenscheid op verschillende afdalingen voor een onvergetelijke vakantie voor skiërs en snowboarders. Kinderbedden en -stoelen zijn op aanvraag gratis beschikbaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in attendorn

woonkamer, TV(kabel), keuken, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak), slaapkamer, 2-pers. bed(180 x 200 cm), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), stapelbed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet), recreatieruimte, berging, open haard, kachel, afwasmachine, wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), bad of douche, douche, wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), verwarming(CV), tuin(gedeeld met andere gasten, deels omheind), fietsenberging, tuinmeubilair, BBQ(gedeeld met andere gasten, houtskool), parking, trampoline, vijver, ligstoelen, parasol, zwembad, zwembad(gedeeld met andere gasten, 15 x 7 m., geopend van Jul t/m Aug), zandbak, speeltoestellen, tafeltennistafel, tafelvoetbal, kinderbed(op aanvraag)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in attendorn

De ligging van "natuurhuisje in attendorn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.