Groepsaccommodatie Niel

10
25
Groepen.nl logo

Deze nostalgische groepsaccommodatie ligt midden in de natuur. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 25 personen. Je hebt optimale privacy, want je hebt alleenrecht tijdens je verblijf. Het buitenverblijf ligt tussen Nijmegen en Kleef. 

Een groepsaccommodatie in Duitsland met Engelse tuin 

Een kamer en twee ruime keukens staan tot je beschikking. De kamer en keuken komen uit op een groot zonneterras, dat over de gehele breedte van het huis ligt en toegang geeft tot de Engelse tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een gezellige zithoek met prachtig uitzicht over het natuurgebied. Hier is een bibliotheek. Er zijn twee eetkeukens. In de serre is een gashaard en vele zit mogelijkheden. Het buitenverblijf heeft zes slaapkamers. Een van de 4 persoonskamers heeft aansluitend een alkoofje. Verder zijn er 2 goede opklapbedden aanwezig die op elke kamer bijgeplaatst kunnen worden. Er zijn vijf badkamers, waarvan twee met ligbad. De eigenaren bieden de mogelijkheid om je ontbijt, lunch, diner of barbecue te laten verzorgen door een cateringbedrijf.

Ontdek samen de afwisselende natuur

In het natuurgebied 'De Duffelt' grenzend aan de 'Gelderse Poort', ligt een honderd jaar oud buitenverblijf. Net over de grens bij Nijmegen vlakbij het dorpje Niel in Duitsland. Het kijkt uit over een uitgestrekt beschermd natuurlandschap, waar in de winter duizenden wilde ganzen overwinteren.

Weekendje weg in Duitsland? Bekijk ook de andere vakantiehuizen 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie niel

De ligging van "groepsaccommodatie niel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.