Natuurhuisje in Zierow

3
Natuurhuisje.nl logo

Dit vriendelijk ingerichte vakantiehuis ligt op een groot privéperceel in het kleine stadje Landstorf. Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen en is geschikt voor 3 of 4 personen. Op de begane grond bevinden zich de gezellige woonkamer, de open keuken en een doucheruimte. Boven is het slaapgedeelte. Het huis is vooral geschikt voor een gezin met kinderen. De woning ligt in een district van Zierow aan de Baltische Zee. Zierow ligt tussen de Hanzestad Wismar (8 km) en Boltenhagen (15 km). Het strand ligt op slechts 900 m. In Gägelow (4 km) kun je kiezen uit verschillende supermarkten in een groot winkelcentrum. Het comfortabele terras is toegankelijk vanuit de woonkamer. Op het terrein is er voldoende ruimte om te spelen en te ontspannen. Er is nog een vakantiehuis op het terrein.

Bijzonderheden natuurhuisje in zierow

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in zierow

De ligging van "natuurhuisje in zierow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.