Natuurhuisje in Wittenbeck

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit comfortabel ingerichte tweekamerappartement met tuin ligt in het kleine dorpje Hinterbollhagen, tussen de badplaatsen Heiligendamm en Kühlungsborn en ligt op slechts 2 km van het brede, fijne Oostzeestrand. Dit gezellige appartement is geschikt voor 2-4 personen. Het appartement heeft 1 gezellige woonkamer met open keuken, 2 aparte slaapkamers (1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden) en 1 badkamer met douche en toilet. Het parkachtige Schmiedehof is vernieuwd en veranderd in een prachtige tuin in de afgelopen jaren. Er is ook genoeg ruimte voor kinderen om te spelen. Als u naar de Oostzee wilt gaan, maar u wilt ontsnappen aan de drukte van de badplaatsen in de Oostzee, dan bent u hier op de juiste plek. Hier vindt u rust en stilte. U fietst naar het zogenoemde Kinderstrand in de Heilheil Heiligendamm in 10 minuten.

Bijzonderheden natuurhuisje in wittenbeck

open keuken op de 1e etage: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in wittenbeck

De ligging van "natuurhuisje in wittenbeck" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.