Natuurhuisje in Wilhelmshof (usedom)

2
Natuurhuisje.nl logo

Deze gezellig ingerichte vakantiewoning voor 2 personen ligt op het prachtige eiland Usedom. De vakantiewoning is ca. 40 m², heeft een eigen ingang en bevindt zich op de 1e verdieping. De woning biedt een schitterend uitzicht over het water. Usedom biedt vele mogelijkheden om te fietsen, wandelen, paardrijden en varen. Bij de vakantiewoning is het mogelijk om een roeiboot en fietsen te huren. In de stad Usedom vind je vele gezellige terrasjes, winkeltjes en allerlei uitgaansmogelijkheden. De bekende badplaatsen van Usedom bereik je in ca. 20 km. De woning ligt op de 1e etage met een open keuken. Het heeft een woon- en slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tv (satelliet) en een badkamer met een ligbad. De tuin, tuinmeubilair en de barbecue deel je met de andere gasten. Er is een parking en tegen betaling kun je fietsen huren. Het gezellige centrum met diverse restaurants en winkels ligt op 4 km afstand. Op 20 km afstand ligt een vliegveld.

Bijzonderheden natuurhuisje in wilhelmshof (usedom)

open keuken op de 1e etage: eettafel(2 personen),, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, koelkast

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in wilhelmshof (usedom)

De ligging van "natuurhuisje in wilhelmshof (usedom)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.