Natuurhuisje in Warnkenhagen

4
Natuurhuisje.nl logo

Deze aantrekkelijke tweekamerbungalow met een tuin ligt in Warnkenhagen. De bungalow is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Het huis is vooral geschikt voor een stel of een gezin. De bungalow ligt ten noordwesten van Mecklenburg, in de prachtige hoek van Klützer. Het ligt op ongeveer 1,5 km van het strand. In Klütz (5 km) kun je kiezen uit verschillende supermarkten. Er zijn ook verschillende kleinere winkels op de markt. Een bezoek aan de Hanzesteden Wismar en Lübeck is ook zeker een aanrader. In de woning vind je een keukenhoek, 1 comfortabele slaapkamer en 1 badkamer. In de slaapkamer staan een tweepersoonsbed en een stapelbed. De bungalow ligt aan de achterzijde van een privéterrein en heeft directe toegang tot de idyllische tuin. Op het terrein zijn een tafeltennistafel, een kleine speeltuin en een grote tuin. Kinderen zullen hier een heerlijke tijd beleven. Het vakantiehuis bevindt zich op hetzelfde terrein als het huis van de eigenaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in warnkenhagen

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in warnkenhagen

De ligging van "natuurhuisje in warnkenhagen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.