Natuurhuisje in Usedom

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit is een schitterend vakantiehuis voor 2 personen met 1 slaapkamer en een eigen aanlegsteiger op het eiland Usedom. De vakantiewoning bevindt zich direct aan het water op de begane grond en is smaakvol ingericht. Het eiland Usedom ligt in het Oostelijke Vorpommern en is na Rügen het op 2 na grootste eiland van Duitsland. Usedom is een door heuvels, bossen en binnenmeren gesierd eiland. Je kunt hier heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen, paardrijden en mooie vaartochtjes maken. Ideaal is dat je bij de vakantiewoning een roeiboot en fietsen kunt huren. Het eiland beschikt over een mooi kust- en strandgebied om te zwemmen. In de stad Usedom vind je gezellige terrasjes, winkeltjes en allerlei uitgaansmogelijkheden. De bekende badplaatsen van Usedom, zoals Heringsdorf, Ahlbeck, en Bansin, liggen op ongeveer 20 km afstand. In dit vakantiehuis kun je uitgebreid ontspannen en genieten van de zon of van de vele mogelijkheden die de regio je biedt.

Bijzonderheden natuurhuisje in usedom

open keuken parterre: eettafel(4 personen),, waterkoker,, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, koelkast

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in usedom

De ligging van "natuurhuisje in usedom" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.