Natuurhuisje in Steffenshagen

2
Natuurhuisje.nl logo

Deze heerlijke studio in Steffenshagen heeft 1 slaapkamer waar je met 2 personen kunt verblijven. Het is een heerlijke woning als je met je partner eropuit wilt. De woning heeft een terras en ligt nabij de zee. Vanaf de woning naar de zee is het ongeveer 8 km. Hier kun je heerlijke en romantische strandwandelingen maken of je neemt een frisse duik. Verder zijn er op 1,5 km diverse restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Mocht je zin hebben om te winkelen, dan is het centrum van Kröpelin op 5 km afstand. Als je meer informatie over de omgeving wilt, is er een VVV-kantoor op 4 km. De woning is voorzien van een terras en een tuin. De tuin deel je met de andere gasten in het verblijf en de eigenaar van het huis. Mocht je met de auto komen, dan is er parkeergelegenheid. Als je met ander vervoer komt, is het treinstation op 5 km van de woning.

Bijzonderheden natuurhuisje in steffenshagen

kitchenette parterre: eettafel,, waterkoker,, broodrooster,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, magnetron,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in steffenshagen

De ligging van "natuurhuisje in steffenshagen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.