Natuurhuisje in Rerik

10
Natuurhuisje.nl logo

Ben je op zoek naar een vakantiehuis dat dicht bij het strand ligt? Een woning voor familie, vrienden, collega's of je partner? Dan is dit mooie huisje met rieten dak iets voor u. Het huis heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer. Ontspan in de sauna van het hotel, op het terras of op de comfortabele bank voor de open haard. Er kunnen maximaal 10 gasten verblijven. Het voormalige vissersdorp Rerik is idyllisch gelegen tussen de Oostzee en Salzhaff, een kleine baai tegenover het Baltische schiereiland Wustrow. Met de fiets- en wandelpaden kan je genieten van wilde, romantische kliffen en een gevarieerde natuur. Bezoek de oude vissersdorpen en sfeervolle jachthavens in de omgeving. In de omheinde tuin kan je tot rust komen. Er is een heerlijk zonneterras waar je kunt genieten van een goed glas wijn. Houtskool, open vuur en vuurwerk zijn niet toegestaan vanwege het brandgevaar van de rieten daken. Er zijn 2 parkeerplaatsen bij de woning.

Bijzonderheden natuurhuisje in rerik

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(inductie),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak),, wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in rerik

De ligging van "natuurhuisje in rerik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.