Natuurhuisje in Rerik

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit gezellige appartement in Rerik heeft 1 slaapkamer. Het is ideaal voor een stel dat nabij de zee wil verblijven. Op het overdekte terras kun je heerlijk relaxen. Vanaf je verblijf is het slechts 500 m naar de Oostzeekust. In Ostseebad Kühlungsborn vind je een fijn strand. In Kühlungsborn kun je strandstoelen, fietsen en een boot huren. Ook zijn er diverse eetgelegenheden en kleine winkels. De "Salzhaff", een ondiepe, idyllische baai aan de Oostzee met bootverhuur en een watersportcentrum, is ideaal voor beginners op het gebied van surfen, zeilen en kitesurfen. Het fijne appartement biedt plek aan 2 volwassen met eventueel 1 kind tot 2 jaar. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Eventueel kan hier een campingbedje bij worden geplaatst. De goed uitgeruste keuken met een eethoek beschikt onder andere over een oven, een magnetron en een fornuis. In de tuin kun je barbecueën. Een kinderstoel is gratis en een kinderbed kun je huren. Fietsen kunnen eveneens worden gehuurd.

Bijzonderheden natuurhuisje in rerik

open keuken parterre: eettafel(2 personen),, waterkoker,, broodrooster,, fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in rerik

De ligging van "natuurhuisje in rerik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.