Natuurhuisje in Rerik

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit vakantiehuis in Rerik heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor een gezin. De accommodatie ligt vlak bij zee en is een ideaal uitgangspunt voor tripjes naar verschillende Hanzesteden in de omgeving. De stad Wismar ligt bijvoorbeeld op 34 km van de woning. Hier is het grootste marktplein van Noord-Duitsland te vinden en zijn er veel huizen te vinden in barokstijl. De historische binnenstad staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Als je een dagje wat dichter bij huis wilt blijven, is er ook genoeg te beleven. In de buurt van de woning liggen er verschillende speeltuintjes waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook is het leuk om een wandeling te maken door de jachthaven en de bootjes te bekijken. Je haalt de boodschappen bij de supermarkt 1,5 km verderop. De woning is door het kinderbed, de kinderstoel, het speelgoed en de verschillende speeltoestellen zeer geschikt voor kinderen. Je sluit de dag gezellig af met een barbecue.

Bijzonderheden natuurhuisje in rerik

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(keramisch),, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in rerik

De ligging van "natuurhuisje in rerik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.