Natuurhuisje in Neubukow

5
Natuurhuisje.nl logo

De prachtige halfvrijstaande woning met 3 kamers (max. 5 personen) heeft de volgende indeling: Begane grond: woonkamer met een bank (slaapfunctie) en een flatscreen-tv. Keuken met vaatwasser, mini-oven, koelkast / vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster met toegang tot het terras en tuinmeubelen / grill. Boven: 1 slaapkamer (tweepersoonsbed) en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. 1 kinderbedje is willekeurig verstelbaar.In het huis: tuin, terras, Fahrradunterstellplatz.Parkplatz.Haustiere: 1 getrainde, zindelijke hond welkom (tegen betaling). Verblijf van de hond alleen in de kelder (niet in de slaapkamers)! Kleine wenteltrap naar de bovenste verdieping. Het kleine idyllische stadje Buschmühlen ligt in de landelijke omgeving van de Baltische Baai Salzhaff - tussen de Hanzestad Wismar en Rostock. Westlich, de badplaatsen Rerik, Kühlungsborn en Bad Doberan / Heiligendamm. In de Reginon veel mogelijkheden voor watersporten (surfen, duiken, vliegeren) In het naburige dorp: supermarkten Neubukow, winkels, tankstation, bank, restaurants. Medische zorg. Goede verkeersverbinding bus- en treinstation met verbinding Rostock-Wismar.

Bijzonderheden natuurhuisje in neubukow

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven(mini),, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in neubukow

De ligging van "natuurhuisje in neubukow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.