Natuurhuisje in Neubukow

5
Natuurhuisje.nl logo

De halfvrijstaande woning met 3 kamers (max. 5 personen) heeft de volgende indeling: Begane grond op de begane grond: woonkamer met zithoek (slaapfunctie) en tv. Keuken met vaatwasser, mini-oven, koelkast / vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster met toegang tot het terras met tuinmeubelen / Grill.Ein kleine badkamer met douche en toilet. Boven: 1 slaapkamer (tweepersoonsbed) en een slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden. 1 kinderbedje is willekeurig stellbar.Das begane grond is volledig op de begane grond, kleine wenteltrap naar de bovenverdieping. Kleine tuin, fietsenstalling, speelruimte voor kinderen. Het kleine idyllische stadje Buschmühlen ligt in de landelijke omgeving van de Baltische baai Salzhaff - tussen de Hanzestad Wismar, Rostock en de Baltische badplaatsen Rerik en Kühlungsborn, Bad Doberan / Heiligendamm.Im Neighbor: Neubukow (2 mijl) supermarkten, winkels, tankstation, bank, restaurants, medische zorg , Goed verkeersverbindings- en treinstation met verbinding Rostock-Wismar. Huisdieren: 1 getrainde, zindelijke honden welkom (tegen betaling). Verblijf van de hond alleen in de kelder (niet in de slaapkamers) !! Parkeren direct bij het huis.

Bijzonderheden natuurhuisje in neubukow

open keuken parterre: eettafel,, waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, koffiezetapparaat,, oven(mini),, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in neubukow

De ligging van "natuurhuisje in neubukow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.