Natuurhuisje in Malchow

2
Natuurhuisje.nl logo

Deze mooie studio met balkon is gelegen op een perceel met uitzicht op het water in Malchow, op het Oostzee-eiland Poel. De studio bestaat uit 1 ruimte, waar zich ook het slaapgedeelte bevindt. Hierdoor is de accommodatie perfect voor een romantische vakantie met je partner. De dichtstbijzijnde supermarkt is te vinden in Kirchdorf (4 km). Naast uitgestrekte weilanden, velden, lange zandstranden en culinaire hoogtepunten, zal je veel stenen uit het verleden tegenkomen op het eiland Poel. Oude boerderijen, geplaveide lanen en de oude kasteelmuren, waarvan het hoofdgebouw tijdens de 30-jarige oorlog werd verwoest, maar waarvan de heuvels nog steeds vertellen over de bewogen geschiedenis van het eiland. Bij het gebouw hoort een tuin, die je deelt met de andere gasten. Hier mag je ook gebruikmaken van de barbecue. Op aanvraag kan je ook kosteloos gebruikmaken van een kinderbed en/of -stoel. In de tuin vind je speeltoestellen voor de kinderen. Het treinstation ligt op 15 km afstand.

Bijzonderheden natuurhuisje in malchow

kitchenette op de 1e etage: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in malchow

De ligging van "natuurhuisje in malchow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.