Natuurhuisje in Körchow

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit is een leuke familiebungalow in het rustige dorpje Körchow. De woning ligt op de begane grond en is voor maximaal 4 personen en 1 baby. Je vindt hier een comfortabele woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Een grote, goed onderhouden tuin met een terras en een barbecue wacht op je. Het huis is vooral geschikt voor een gezin met kinderen. De woning ligt in de buurt van Neubukow, ten zuiden van de badplaatsen Rerik (12 km) en Kühlungsborn (19 km). Ook de Hanzesteden Wismar (31 km) en Rostock (32 km) zijn goed te bereiken. Talrijke wandel- en fietspaden zorgen ervoor dat je een actieve vakantie beleeft. In de regio kun je ook paardrijden. Een schommel, een zandbak en glijbanen staan er voor de kinderen. Ze kunnen ook spelen met de kippen, eenden, konijnen, honden en katten. Het vakantiehuis bevindt zich op hetzelfde terrein als het huis van de eigenaar. Er zijn 2 parkeerplaatsen bij de eigenaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in körchow

keuken parterre: eettafel(4 personen),, waterkoker,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, magnetron,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in körchow

De ligging van "natuurhuisje in körchow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.