Natuurhuisje in Kägsdorf

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit vakantiehuis is geschikt voor 2 personen, dit is ideaal voor een klein gezin. Het is gelegen in het rustige en idyllische dorpje Kägsdorf, tussen Ostseebad Kühlungsborn en Rerik. Het strand aan de Baltische Zee ligt op 900 m afstand en is ideaal om te zwemmen of lange strandwandelingen te maken. De populaire badplaatsen Rerik (5 km) en Kühlungsborn (3 km) zijn goed te bereiken. Hier vind je ook diverse sport- en recreatiefaciliteiten. De historische Hanzesteden Wismar en Rostock zijn ook zeker een bezoek waard. Het vakantiehuis is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is een kitchenette met een eethoek en op de bovenste verdieping is een comfortabele woon- en slaapkamer. In de tuin staat er een barbecue bij het gazon, hier kan je relaxen in de buitenlucht. Er is 1 parkeerplaats beschikbaar en er is maximaal 1 huisdier toegestaan. De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in kägsdorf

keuken parterre: zithoek(4 personen),, waterkoker,, broodrooster,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, magnetron,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in kägsdorf

De ligging van "natuurhuisje in kägsdorf" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.