Natuurhuisje in Insel poel

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit appartement met 2 slaapkamers bevindt zich op het eiland Poel. Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en is ideaal voor een vakantie met het gezin. Met het strand op slechts 1 km afstand ben je hier aan het goede adres voor een fijne vakantie. Het eiland Poel is 1 van de mooiste eilanden in Mecklenburg en ligt in het midden van de stedelijke driehoek Lübeck-Schwerin-Rostock. Aan de westelijke punt van Poel ligt Timmendorf Strand, ongeveer 1 km voorbij de eigenlijke stad, Timmendorf. Timmendorf strand is het meest populaire strand op Poel en biedt met de vuurtoren, het piloothuis en de kleine haven en vele watersporten volop vermaak. Vanuit het appartement heb je toegang tot de omheinde tuin en sauna, die je allebei deelt met de andere gasten. Ook mag je gebruikmaken van de parkeerplaats. Gezelschapspellen bieden het ideale vermaak op gezellige avonden of regenachtige dagen.

Bijzonderheden natuurhuisje in insel poel

open keuken op de 1e etage: waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in insel poel

De ligging van "natuurhuisje in insel poel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.