Natuurhuisje in Insel poel / ot timmendorf

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit heerlijke appartement bevindt zich op de begane grond van een sfeervol vakantiehuis op het eiland Poel. De woning heeft 1 slaapkamer met kingsize bed en biedt ruimte voor een stel. De ideale bestemming voor een romantische vakantie met je partner. Het eiland Poel is 1 van de mooiste eilanden in Mecklenburg en ligt in het midden van de stedelijke driehoek Lübeck-Schwerin-Rostock. Aan de westelijke punt van Poel ligt Timmendorf Strand, ongeveer 1 km voorbij de eigenlijke stad, Timmendorf. Timmendorf strand is het meest populaire strand op Poel en biedt met de vuurtoren, het piloothuis en de kleine haven en vele watersporten volop vermaak. Het appartement is bijzonder licht en zonnig met uitzicht op de mooie tuin. Ook heb je toegang tot de omheinde tuin, die gedeeld wordt met de andere gasten, en de sauna. Op het privéterras geniet je van alle rust en privacy.

Bijzonderheden natuurhuisje in insel poel / ot timmendorf

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in insel poel / ot timmendorf

De ligging van "natuurhuisje in insel poel / ot timmendorf" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.