Natuurhuisje in Hohenkirchen

5
Natuurhuisje.nl logo

Geniet van de rust in de idyllische Klützer Winkel. Dit tweekamerappartement ligt op een groot privéperceel in het vakantiedorp Beckerwitz. Het bevindt zich in een privéhuis en heeft een eigen ingang. De accommodatie is ontworpen voor maximaal 5 personen. De bovenverdieping bestaat uit een aparte slaapkamer, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Het is vooral geschikt voor een gezin. Het vakantiehuis ligt tussen de Hanzestad Wismar (15 km) en de Baltische Zee in Boltenhagen (12 km). Het natuurlijke strand van Beckerwitz ligt op ongeveer 1 km en het water ligt op loopafstand. In Gägelow (4 km) kun je kiezen uit verschillende supermarkten in een groot winkelcentrum. Voor de liefhebbers is er een barbecue beschikbaar. In de tuin is voldoende ruimte om te ontspannen, te spelen en tijd door te brengen in de frisse lucht van de Baltische Zee.

Bijzonderheden natuurhuisje in hohenkirchen

keuken op de 1e etage: eettafel,, radio,, waterkoker,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in hohenkirchen

De ligging van "natuurhuisje in hohenkirchen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.