Natuurhuisje in Hohenkirchen

4
Natuurhuisje.nl logo

Het comfortabele huis in Hohenkirchen beschikt over 2 slaapkamers. Ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie. De Baltische Zee is slechts 3 km verderop. Je hebt de beschikking over een tuin met terras, uitgerust met tuinmeubelen en een barbecue. Restaurants, cafés en recreatieve activiteiten zijn te vinden in de omgeving. Een uitstapjes naar de kust is mogelijk in het nabijgelegen Boltonhagen (13 km), de idyllische Klützerbos hoek met het kasteel Bothmer of de Hanzesteden Wismar (10 km), Rostock en Lübeck. De regio is goed te verkennen met de fiets. Dagelijkse boodschappen zijn te doen op 6 km afstand. De kinderen kunnen gebruik maken van de speeltoestellen, zandbak en glijbaan. Er is een kinderstoel aanwezig. De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in hohenkirchen

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in hohenkirchen

De ligging van "natuurhuisje in hohenkirchen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.