Natuurhuisje in Elmenhorst

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit gezellige vakantiehuis ligt aan de achterkant van een grote tuin, in het rustige dorpje Elmenhorst. Het is een lichte en knusse woning, met veel witte muren en houten meubels. Er kunnen 3 personen verblijven, wat ideaal is voor een stel of een klein gezin. Je vindt hier een goed uitgeruste keuken, een woon- en eetkamer, een slaapkamer en een badkamer. Op 2,5 km zijn mooie stranden (bijv. Steinbeck). Deze zijn goed met de fiets of te voet te bereiken. De Baltische Zee Boltenhagen ligt op 8 km. Maak een ontspannen wandeling op de pier of de lange strandpromenade en eet in een van de vele restaurants en cafés. Een wandeling door het kasteelpark is ook de moeite waard. In Klütz heb je de keuze tussen verschillende supermarkten, een markt, een apotheek, een bank en tal van kleinere winkels. Op het grote terrein van het pand hebben kinderen veel ruimte om te spelen. Bij aankomst zijn je bedden opgemaakt. De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in elmenhorst

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in elmenhorst

De ligging van "natuurhuisje in elmenhorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.