Natuurhuisje in Dorf gutow

5
Natuurhuisje.nl logo

Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen, ideaal voor een gezin met kinderen. Het ligt op een landelijke plek in Dorf Gutow, aan de Oostzeekust. Het strand en de zee zijn op 8 km afstand en er is een openbaar zwembad op 6 km van het huis. Bezoek ook vlinderpark Klütz (op 4 km), kasteel Bothmer Klütz (op 3 km), Hanzestad Wismar (op 20 km) en Hanzestad Lübeck (op 30 km). In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank en in de keuken staan een vaatwasser, een oven en een magnetron. In de omheinde tuin met een terras en een barbecue kun je tot rust komen. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen op het terrein. Er is WiFi in het huis aanwezig en er is een wasmachine beschikbaar. Bij het huis is ook een fietsenberging.

Bijzonderheden natuurhuisje in dorf gutow

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast,, vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in dorf gutow

De ligging van "natuurhuisje in dorf gutow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.