Natuurhuisje in Divitz-spoldershagen

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit knusse verblijf in het Duitse Divitz-Spoldershagen beschikt over een gemeubileerde tuin en een schommelset voor de kinderen. De accommodatie met 1 slaapkamer en 1 woon/slaapkamer biedt plaats aan maximaal 4 personen. Ideaal voor gezinnen. Het verblijf bevindt zich in het dal van de Barthe, in het district Divitz van de gemeente Divitz-Spoldershagen. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Zowel de zee (12 km) als het bos (300 m) zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf hier. Het landhuis was oorspronkelijk ontworpen als een waterburcht en wordt beschouwd als een van de belangrijkste waterburchten in Mecklenburg-Vorpommern. In de tuin zijn speeltoestellen zoals schommels en trampolines aanwezig en je kunt de dag ontspannen afsluiten met een hapje en een drankje.

Bijzonderheden natuurhuisje in divitz-spoldershagen

keuken parterre: kookplaat,, waterkoker,, broodrooster,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in divitz-spoldershagen

De ligging van "natuurhuisje in divitz-spoldershagen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.