Natuurhuisje in Buschenhagen

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit ruime appartement met 3 slaapkamers is gelegen op een groot perceel in New Bartelshagen, tussen de Werelderfgoedstad Stralsund en de haven van Barth. Het appartement bevindt zich aan de rand van het nationale park Boddenlandschap en is ideaal voor een gezin. De gedeelde sauna biedt heerlijke ontspanning na een dagje uit. Op loopafstand zijn er mogelijkheden om te windsurfen, kanoën of zwemmen in de Bodden. De stranden aan de Oostzee op het Fischland liggen op 20 minuten rijden met de auto. Ook vind je op 1 km afstand een bos, waar je heerlijke wandelingen door de natuur maakt. Het appartement ligt op de 1e verdieping en is van alle gemakken voorzien. Zo heb je de beschikking over een moderne keuken met alle benodigdheden. Daarnaast is er een omheinde tuin die je deelt met de andere gasten. Tegen betaling kan je gebruikmaken van de fietsen om de omgeving te verkennen.

Bijzonderheden natuurhuisje in buschenhagen

open keuken op de 1e etage: radio,, waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, koelkast

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in buschenhagen

De ligging van "natuurhuisje in buschenhagen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.