Natuurhuisje in Brusow

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit comfortabele vakantiehuis in Kröpelin heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin met kinderen. Bijzonderheid: wellness op het terrein met een Scandinavisch ligbad en saunahuis (voor beide vakantiewoningen apart te gebruiken). Kröpelin is het ideale vertrekpunt voor dagtochten naar het geweldige resort Rerik aan de Oostzee (11 km) of naar de bekende en veelbezochte Oostzee Kühlungsborn (10 km), met een prachtige boulevard, vele cafés en restaurants, de concerttuinen Oost en West en de jachthaven. De Münsterstadt Bad Doberan met de oudste paardenrenbaan van Duitsland en de bekende badplaats Heiligendamm liggen op ongeveer 8 km afstand. De omgeving is ideaal voor activiteiten als paardrijden, fietsen, wandelen, vissen, surfen, vliegeren en duiken. De leuke woning is geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een open keuken met eettafel om gezellig samen te tafelen. In de woonkamer is er een sfeervolle houtkachel. Buiten nodigt het grote terras met barbecue uit om even helemaal tot rust te komen. Reserveringen voor groepen of gezelschappen zijn niet toegestaan.

Bijzonderheden natuurhuisje in brusow

open keuken parterre: broodrooster,, fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat,, oven,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in brusow

De ligging van "natuurhuisje in brusow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.