Natuurhuisje in Boltenhagen

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit appartement ligt in de buurt van het strand, in Ostseebad Boltenhagen in het noordwesten van Mecklenburg. Het 1-kamerappartement bevindt zich in een apart huis op de begane grond. Het ligt op het uitgestrekte privéterrein. De vakantiekamer heeft een afmeting van ca. 18 m² en is bedoeld voor maximaal 2 personen. De gecombineerde woon- en slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, een zithoek, TV en radio. De open keuken bevindt zich hier ook. Het huis ligt tussen de Hanzesteden Wismar en Lübeck, in de prachtige Klützer-hoek. Het is ongeveer 800 m naar het lange zandstrand. Het centrum en de restaurants liggen op 2 km afstand, voor een gezellig avondje uit. Het terras bevindt zich direct bij het huis. Er is tuinmeubilair en je kunt hier ook grillen. In de tuin is nog een zonnige zithoek. Het vakantiehuis ligt op hetzelfde terrein als het huis van de huiseigenaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in boltenhagen

kitchenette parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, magnetron,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in boltenhagen

De ligging van "natuurhuisje in boltenhagen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.